Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en sluit je aan bij ons team.

Webshop laten maken?

Bij Wedigify richten we ons op het ontwikkelen van webshops die echt werken voor jou en je klanten. Met een duidelijke aanpak kiezen we samen het platform dat het beste past bij jouw behoeften, of dat nu een Magento webshop (Hyvä) of Shopify webshops is. We leggen de nadruk op betrouwbaarheid, snelheid en een intuïtieve gebruikerservaring. Jouw succes in de digitale wereld begint met een sterke basis, en daar helpen we je graag bij.

Platformkeuze en -advies

Bij Wedigify begrijpen we dat de keuze van het e-commerce platform essentieel is voor het succes van je online winkel. Daarom beginnen we met een grondige analyse van je bedrijfsbehoeften, doelgroep en toekomstige groeiplannen. Op basis van deze inzichten adviseren we je over Magento webshops (Hyvä) of Shopify webshops, rekening houdend met hun unieke functies, voordelen en hoe ze het beste kunnen dienen om jouw specifieke doelen te bereiken. Ons doel is om een platform te kiezen dat niet alleen vandaag werkt, maar ook mee kan groeien met jouw bedrijf.

Toekomstbestendige webshops

Kiezen voor Wedigify voor je webshopontwikkeling betekent vertrouwen op een team dat niet alleen technisch bekwaam is, maar ook diep begrijpt hoe e-commerce werkt. Met onze ervaring in meer dan 100+ Magento webshops en grondige kennis van Shopify, garanderen we niet alleen een webshop die er goed uitziet, maar ook een die presteert.

We bieden (maatwerk) oplossingen die perfect aansluiten bij je merk en doelgroep, versterkt door naadloze integraties en geoptimaliseerde gebruikerservaringen. Onze benadering zorgt ervoor dat je webshop niet alleen nu succesvol is, maar ook klaar is voor toekomstige groei.

Marc
E-commerce specialist

Toe aan een nieuwe webshop? Laten we kennismaken en de mogelijkheden bespreken.

Uv-fashions | Wedigify

"Wedigify heeft onze webshop flink onder handen genomen en we zijn weer helemaal up-to-date met de nieuwste Magento-versie en het alom geprezen Hyvä-template. Door omstandigheden hebben we zelf weinig kunnen ‘meehelpen’ in de diverse stadia van ontwikkeling tot aan de livegang. Echter was dit geen probleem. Wedigify heeft alles proactief opgepakt en, indien er knelpunten waren, altijd in goed overleg bepaalde knopen doorgehakt. Kennis van zaken; en zoals ze in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen!"

Sjoerd Muijser

Uv-fashions

Ervaring met meer dan 100+ Magento projecten

Onze specialisten brengen een schat aan ervaring mee uit meer dan 100+ Magento projecten.

Gecertificeerde Magento en Shopify experts

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met diepgaande kennis van Magento en Shopify.

Naadloze integraties

Probleemloze integratie met ERP, CRM, en andere essentiële systemen voor een gestroomlijnde operatie.

Laten we kennismaken.

Ontdek in een vrijblijvend gesprek hoe we samen jouw e-commerce ambities kunnen realiseren.